Bu kadar zor mu bloglamak ?

Merhabalar

Uzun zamandır yoktum ama takiplerime devam ediyorum. Merak etmeyin sessiz ve derinden.:)

İşler güçler delirten bir grip ve sonrasında bana kalan baş ağrısıyla devam ediyoruz hayata.
Konu başlığımza dönecek olursak, zor mu  diye sormuştuk bloglamak yani sürekli bunu düşünür oldum.
Blogla yatıp blogla kalkıyorum desem sizde de varmıdır bu takıntı.?
Farklı konular bulmak, yazmak, bloga şekil vermek hep zaman işi. Sanırım bu iş bana zaman yönetimini öğretecek. Yani iş hayatına, arkadaşlara, özel hayata, aileye nasıl zaman ayrılır öğreneceğim.

Ha bu arada çok boş vakit varmış gibi iki bloğum ve üç sosyal ağım oldu. Bunu da belirteyim.
Şöyle bir plan yaptım. Hafta içi sosyal ağlarda paylaşım, pazar günü (izinliğim) ya da izin günlerimde bu blogta kişisel bir takım yazılar ve bloglama hakkında bilgiler,diğer blogumda bilgisayar çalışmalarımdan notlar paylaşacağım.

Haydi hayırlısı sözü fazla uzatmayalım. Umarım anlamışsınızdır.

iyi yayınlar

5 yorum:

  1. Blog her şeyden önce sabır işi. Yazacak konu için de aslında çok uğraşmaya lüzum yok. İş hayatında,özel hayatta,arkadaş çevresinde olan bir şeyi de blogunuzun konusu yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler aslında dediğin gibi sabır ve araştırma yeterli sonuçta kişisel bir blog bu çokta abartıya kaçmadan ve blogu çöplüye çevirmeden özgün konular yazılabilir.

      Sil
  2. Şevket Bey Merhaba,
    Beğeni bloglarınıza eklediğiniz için teşekkür ederim.Klasik blog olarak güzel bir tema seçimi yapmıssınız.Bloglama konusuna kafanızı takmayın.Rasgale bir yazı yazın yazdığınız yazı içinden birçok konu çıkacaktır. Unutmamak için Google Görevlere not alın.Zaman içinde o kadar konunuz olacak ki sizde şaşıracaksınız.Siz kolay gelsin diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerileriniz için teşekkür ederim. Blogunuza henüz bir yorum yazamadım ama zaman zaman faydalanıyorum. Bloggerlık sizin gibi yardımcı kişilerle daha güzel ve profesyonel bir hal almaya başladı.
      Umarım devam eder ve daha da güzelleşir. Paylaşmak güzeldir.

      iyi yayınlar

      Sil
    2. @şevket koray
      Bey cevaplarınız için bende teşekkür ederim. Blog adım burdan geliyor zaten guney59 paylaşım olarak.Devam edecektir merak etmeyin.Öncelikle ben edeceğine inanıyorum.Blog işine başlıdı iseniz ki başladınız, bu hastalık haline gelir.Gazetenize bakar gibi her sabah yada müsait olduğunuzda koşarsınız.Bi kucaklamadır blog ile aranızdaki sevgi.Görüşmek üzere kolay gelsin.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.