GeForce Now Nedir ? Türkiye Fiyatları Uygun mu?

GeForce Now Nvidia tarafından sunulan üç bulut oyun servisinin kullandığı bir markadır. Uzaktaki güçlü donanıma sahip bir bilgisayarın hızlı internet bağlantısıyla yönlendirilmesi ve bilgisayardan gelen görüntünün oyuncuya aktarılması prensibiyle çalışır. Eskiden Nvidia GRID olarak bilinen GeForce Now'ın Nvidia Shield sürümü, 2013'te beta olarak piyasaya sürüldü ve Nvidia, 30 Eylül 2015'te ismini resmen açıkladı. Abonelik süresi boyunca Nvidia sunucularında, video akışı yoluyla abonelere ulaştırılır. Bazı oyunlara "Satın Al ve Oynat" modeli ile de erişilebilir. Servis PC, Mac, Shield Portable, Shield Tablet, ve Shield Console aygıtlarında kullanılabilir.


Ocak 2017'de, Nvidia, GeForce Now olarak da markalanan PC ve Macintosh bilgisayarları için ayrı bir bulut oyun hizmeti tanıttı. Kullanıcıların mevcut bilgisayar oyunlarını mevcut dijital dağıtım platformlarından kurabilecekleri ve uzaktan oynayabilecekleri sanal bir bilgisayara erişim kiralayabildikleri uzak masaüstü sağlayıcısıdır. Kalkan sürümünde olduğu gibi, sanal masaüstü Nvidia sunucularından akışa alınmıştır.
GeForce Now, Kuzey Amerika'daki veri merkezlerine ve Avrupa'daki GeForce Now oyun kütüphanesine bu bölgelerdeki üyelere ev sahipliği yapan ve hizmet veren bir sunucular ağından oluşur. Sunucu tarafı donanımı, akışların kalitesini artırmak için zaman içinde yükseltilecektir.
Kısaca GeForce Now Tarihçesi bu Şekilde. Ülkemizde Turkcell Gameplus ile işbirliğine giden firma 15 Mart 2021 de hizmet vermeye başlayacak. Şuan için Beta çalışmaları devam etmekte.
Ayrıca Ülke dışından hizmet alanlar için 3 Mayısa kadar üyelikleri geçerli olacak. Bu Tarihten sonra Gameplus üzerinden devam edecek.
Mart ayının başlarında Türkiye fiyatları açıklandı. 3 şekilde üyelik alabiliyorsunuz. Bunlar Basıc üçretsiz paket bir hayli sıra beklemeniz gerekiyor. 
Lasmana özel 3 Aylık 149,70 TL ve Aylık 74,90 TL 


Evet yazımızın sonuna geldik. GeForce Now Hizmetinden kısaca bahsetmeye çalıştım. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce fiyatlar uygun mu ?

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.