Ramo Hangi Gün? Neler Yaşandı ? 24. Bölüm Özeti

Ramo Hangi Gün ?

 Merhabalar korayblog takipçileri. Bugün sizlere başlangıcından beri takip ettiğim ilk Türk dizilerinden birini anlatmak ve son bölümde yaşananlar hakkında biraz paylaşımda bulunmak istiyorum.


Öncelikle Ramo dizisi cuma günleri  saat 20:00 de yayınlanmaktadır. Bu bilgiden sonra ise kısaca ilk bölümden itibaren neler yaşandı bir bakalım isterseniz.

Ramo Dizisi Hakkında 

RamoBKM film imzalı, ilk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosu Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan üçlüsü tarafından kaleme alınan aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo, gerçek bir karakterden kurgulanmıştır.

Özet

Diziye adını veren Ramo (Murat Yıldırım) cesur, zeki ve haksızlığa dayanamayan bir yapıya sahiptir. Ailesiyle birlikte Adana, Çukurova'da yıllardır ırgatlık yapmış, ancak günümüzde nüfuzlu bir ailenin yasadışı işlerini halletmektedirler. Ramo, ailesinin itirazına rağmen isyan etmeye karar verir. Ancak patronun kızı Sibel (Esra Bilgiç) ile arasındaki çekim giderek artmaktadır. Asıl amacı babasının ölüm emrini veren Cihangir (Olgun Şimşek) adlı kişiye ulaşmaktır. Bunun için önce Adana'da kendini kanıtlayıp Cihangir'in yardımcısı Yavuz'u (Yiğit Özşener) arkasına alması elzemdir. Ailesi ve sevdiği dostlarıyla birlikte Adana ve İstanbul arasında bir başkaldırış hikâyesi başlayacaktır.

24. Bölüm Özet

Halanın ölümünün ardından intikam yemini eden Ramo harekete geçer ve cenazeden sonra masadakileri kaçırır. (Cihangir hariç) konuşmalarını sağlamaya çalışırken masadakilerden biri havyar meselesini anlatır. Ramo nun dikkatini çeker ve konuyu araştırmaya başlar. Doğu ya babasının bıraktığı videoyu izleten Ramo onu ikna edemez. Mekandan ayrıldıktan sonra serden geçtiği  ve Ramo nun akrabalarını yaralayan Doğu mekandan kaçar.

Cihangir in Vasilli ile telefon konuşmalarına şahit olan Sibel peşlerinden gider.  Otelde Vasilinin aracına telefon bırakmayı başarır ve onu dinlemeye başlar. Önemli bir duyum alır bu sırada aracına giren doğu tarafından kaçırılır.

Ramo Mashar ile birlikte masadakileri toplar ve Vasilinin durumu ortaya çıkar. Vasili vurulur.

Doğu Ramo yu alır ve Sibeli kaçırdığını söyler. Beraber giderler. Bombalı bir aracın içerisinde kilitli bulunan Sibel i  öldüreceğini söyleyen Doğu nun elinde basılı bir kumanda bulunmaktadır. Ramo dan silahı kafasına dayamasını ve kendisini vurmasnı ister. Aksi taktirde Sibeli öldüreceğini söyler.

Durum son noktadayken Uzaktan yaşlı bir adam belirir ve Doğunun elinden bomba kumandasını alır.

Bu kişi Doğunun babası Köksaldır… Ve Araçtan kurtulan Sibel Ramo ya Halanın Katilinin Yavuz olduğunu söyler. ....


Evet yine heyacan dolu bir bölüm bizi beklemekte. iyi seyirler...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.