1999'dan beri milyonlarca kişi Blogger'da kendilerini ifade etti. Hayal edebileceğiniz hemen hemen her elma çeşidiyle ilgili ayrıntılı yayınlardan , bloglama sanatına adanmış bir bloga , web'de kolayca paylaşma, yayınlama ve ifade etme yeteneği Blogger'ın misyonunun özünü oluşturmaktadır. Web sürekli geliştikçe Blogger'ı kullanan herkesin içeriklerini web'de yayınlamak için kolay ve sezgisel bir deneyime sahip olmasını sağlamak istiyoruz.  

Bu yüzden Blogger için yavaş yavaş geliştirilmiş bir web deneyimi sunuyoruz. Soldaki gezinme bölmesinde "Yeni Blogger’ı Deneyin" i tıklayarak yeni arayüze göz atın. 


 Blogger'ın yenilenmiş görünümünü ve izlenimini görmek için "Yeni Blogger’ı Deneyin" düğmesini tıklayın.

Yeni bir izlenime ek olarak, Blogger artık web'de yanıt veriyor ve mobil cihazlarda kullanımını kolaylaştırıyor. Geliştirilmiş bir web platformuna yatırım yaparak, gelecekte yeni özellikler için potansiyel sağlar. 

Blogger'ın yeni duyarlı tasarımı, hareket halindeyken blogunuzu yönetmenizi kolaylaştırır.


Blogger deneyiminizi daha da iyi hale getirmek için yayınladığımız sayfaya özgü güncellemeler hakkında daha fazla bilgi edinin: 

İstatistikleri
Yeniden tasarlanan İstatistikler sayfası, en son yayınınızı vurgulayarak blogunuzdaki en önemli verilere odaklanmanıza yardımcı olur.    

Yorumlar
Yeni bir Yorumlar sayfası, yorum yönetimi gibi dikkatinizi gerektiren alanları ortaya çıkararak okuyucularla daha kolay bağlantı kurmanıza yardımcı olur.  

Gönderiler
Blogger yayınlarınızı ve sayfa arama sonuçlarınızı daha kolay filtrelemenize yardımcı olmak için Yayınlar sayfasındaki Arama Operatörleri desteğini geliştirdik

Editör
Yeni geliştirilmiş Editör sayfası tablo desteği sunar, daha iyi harf çevirisi sağlar ve iyileştirilmiş bir görüntü / video yükleme deneyimi içerir. 

Okuma listesi 
Telefonunuzdan oluşturmasanız bile, hareket halindeyken diğer içerik oluşturucuların bloglarını okumak her zamankinden daha kolay.

Ayarlar 
Tüm denetimlerinizi tek bir yerden yönetmenize yardımcı olmak için Ayarlar sayfasını düzenledik.  


Önümüzdeki aylarda herkesi yeni arayüze taşıyacağız. Haziran ayının sonundan itibaren, birçok Blogger içerik oluşturucusu yeni arayüzün varsayılan haline geldiğini görse de, sol taraftaki gezinme bölmesinde "Eski Blogger’a geri dön" seçeneğini tıklayarak eski arayüze dönebilirler. Temmuz ayının sonunda, içerik oluşturucular artık eski Blogger arayüzüne geri dönemeyecek.  

Bugün deneyime girerek geçişin önüne geçmenizi öneririz. Üst gezinme çubuğundaki Yardım simgesine dokunarak yeni tasarım hakkında ne düşündüğünüzü bize bildirin. Blogger içerik oluşturucularının seslerini dünyayla paylaşmak için en son güncellemeleri nasıl kullandıklarını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Kaynak : Blogger