Blog Yazarlığı ve Sosyal Medya

Günümüzde bilgisayar ve internet teknolojisi her geçen gün hızla gelişmekte. Bununla beraber insanların internette yapılanları yada olayları profesyonel olarak yayınlayan siteler dışında kişisel olarak paylaşımda bulunma isteğide her geçen gün artmakta.
Kişisel siteler, bloglar haber yayınlayanlar dışında birde sosyal medya patlaması... İnsanlar ne kadar çok şey biriktirmişler içlerinde.


Blog yazmak sosyal medyada paylaşım yapmaktan daha farklı olarak karşımıza çıkar. sosyal medya da paylaşımlar anlık olarak yapılırken bloglar bir site veya haber kaynağı olarak kullanılabilir.
Bilgiyi uzun yazılar olarak depolayabilir ve uzun yıllar takip edilebilecek ve istenildiğinde ulaşılabilecek hale getirebilirsiniz.
Peki nedir bu işin amacı, çoğu kişiler bloğu yazı yazarak para kazanma amacıyla yapabilir.
Belkide boş vakitlerini değerlendirmek yeni kişiler tanımak sosyalleşmek içinde kullanılabilir. Sanal sosyalleşme," Twitter de şu kadar takipçi face de bu kadar beğeni blogda şu kadar izleyicim " var demek insanların sosyal yönlerini ortaya koymaya başladı.
Bu kadar sosyalliğin içinde gerçekten  ne kadar mutluyuz?

Teknolojiyi güzel ve faydalı bir şekilde kullandığımızda ne kadar hayatı kolaylaştırdığını ve hızlandırdığınıda unutmayalım.

Siz ne kadar teknoloji aşığısınız ? Konu hakkında yorumalarınızı bekliyorum.

iyi yayınlar

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.