Kod Dostu

Bugün yeni bir siteyle tanıştım. Aslında daha önceleri bilenleriniz vardır. Trgg uzantılı bedava sitem le bir süre site yapımı üzerine çalışmıştım. İlk site denemelerimdendi.
O günlerde Blog da açmıştım fakat blogger ın ülkemizde kısıtlanmasındanmıdır nedir bilmem blogger a ulaşamıyordum. Dolayısıyla bu sitede kullanmak üzere kodlara ihtiyacım oluyordu ve kod dostunu incelemeye başladım. O zaman içerikleri sınırlıydı. Bugün ise oldukça gelişme kaydetmişler.
Her türlü kodu bulabileceğiniz bu site amatör kullanıcılar için bile zahmetsizce sitelerine ve bloglarına kod ekleyebilmelerine olanak veriyor.

Ayrıca birde reklam ağı kurulmuş buradan giriş yaparak ağa siteniz ya da bloğunuzla üye olarak verilen kodu sitenize ekliyorsunuz. her sayfa değişiminde farklı sitelerin reklamı gösteriliyor. Aynı şekilde sizinde siteniz ya da bloğunuz başka sitelerde gösteriliyor.
 Bende denemeye başladım tanıtım açısından son derece faydalı olacağına inanıyorum.
Koddostuna başarılarının devamını diliyorum.

5 yorum:

  1. Benimde ara ara faydalandığım bir yer. Hatta bi ara üşenmeyip tüm arşivi incelemeye kalkmıştım. :) baya ilginç kodlar bulmak mümkün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok özel ve kullanışlı kodlar var.

      Sil
  2. bu site senelerdir var.. iyi kodlar paylasmaktadir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazımda da belirttiğim gibi bende arara takip ediyordum son halini ve çalışmalarını yeni gördüm gerçekten faydalı kodlar paylaşıyorlar.

      Sil
  3. dikkat !!!

    Ben Terry Bravo, Kredi sirketlerin CEO, ben Terry Bravo duyuyorum ....
    Sen Kredi Eger asil ihtiyaciniz var mi? Insaat kredisi? Ögrenci kredileri? YATIRIM Kredi?, Borç konsolidasyonu kredi? E-posta yoluyla çok daha eglenceli @ Bilgi? (bravoterry99@yahoo.com) (Bravo_terry_loanfirm@webadicta.org) için bize ulasin .. Biz% 3 faiz kredi vermek unutmayin
    Uygulamak için tesekkür ederiz. .

    Bravo Terry Kredi firmasi.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.