Revolution


Daha geçtiğimiz yıl başlamış olup J.J. Abrams'in prodüktörlüğünü üstlendiği sıra dışı bir konuya sahip Amerikan dizisi. Ülkemizde Cnbc-e'de gösteriliyor. Başrol oyuncuları Billy Burke, Tracy Spiridakos, Graham Rogers, David Lyons.
Kısaca konu; Bilgisayarların, uçakların, telefonların, hatta aydınlatmanın dahi olmadığı, dünyanın sonsuza dek karanlığa gömüldüğü bir gelecekte hayatta kalma mücadelesine girişen insanların öyküsüne odaklanan Revolution, aynı zamanda aile olmanın anlamını da sorgulayacak. 
Dizinin başkarakteri Charlie Matheson, fiziğiyle olduğu kadar karakteriyle de oldukça güçlü genç bir kız. 15 yıl önce elektrikle çalışan bütün aletlerin birdenbire durmasıyla başlayan kaotik ortamda sağ kalmayı başaran babası ve erkek kardeşiyle birlikte yaşamını sürdürürken kendini hiç beklemediği olayların içinde buluyor. Erkek kardeşi Danny milis kuvvetleri tarafından kaçırılıyor. Babası, Charlie’den uzun zamandır görüşmediği eski bir asker olan amcası Miles’ı bulmasını ve kardeşini kurtarmasını istiyor. Birkaç arkadaşıyla yola koyulan Charlie önce amcasını buluyor, onu ikna etmeyi başardıktan sonra kardeşini kurtarmak üzere yola koyuluyor. (Kaynak: cnbce.tv)


Dizinin 1. sezon 1 Kısmının özetini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. Dizi şu anda ikinci kısmı oynuyor. 
1. sezon 24 bölüm sürecek. Başarılı bir dizi ama bilim-kurgu üzerine dayalı olduğu için ufak hatalar ve kopukluklar arada oluyor. Ayrıca dizi elektrik faciasından 15 yıl sonrasından başlıyor. Arada kısa görüntüler ile o 15 yılı bize gösteriyor.


Sinemalar.com


Yorumlarınızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.