Tema ve Blog Yazılarını Güncelliyorum !

Blog tema ve yazılarını birçok kez gözden geçirmiştim. Bugüne kadar yaklaşık 3 ya da 4 adet blog teması denedim. Bu temalardan ilk olarak kullandığım tema deneme açısından oldukça iyiydi fakat pekçok açıdan tam olarak istekleri karşılamadığı için değiştirmiş ve zippo tema kullanmaya başlamıştım.



Bu temada da bazı zorluklarla karşılaştım. Çok fazla eklenti ve düzenlenmesi güncellenmesi gereken bölüm olduğu için beni zorlamaya başladı. Yani biraz daha aktif site ya da bloglar için olabilir ama benim için önemli olan kişisel bloga daha uygun sade bir tema olmasıydı.
Sonuç olarak araştırma yaparken şu an kullanıma geçtiğim tema ile karşılaştım. Oldukça kullanışlı ve sade bir tema başlık kısmını ortalayabiliyorum. hem üst kısımda hemde başlık alt kısmında sayfalar bölümü bulunuyor. Arka planda herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor ayrıca seo uyumlu.
Eğer istek olursa temayı paylaşabilirim ileri günlerde.
Tema dışında yazılarıma da ilk günden itibaren göz atıp güncelleme yapmak için çalışıyorum. İlk başlarda zor gelsede zamanla neler yazmışım nerelerde eksik var yanlışlarım neler konusunda faydalı olduğunu gördüm.
Sizde bu konuda yazısı fazla bloglar için zor olsa da geçmişe dönüp bakabilir yazılarınızı güncelleyebilirsiniz. Bu konuda google da artı puan kazanabilirsiniz 

3 yorum:

  1. teşekkürler güzel bilgiler için.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Eski yazıları güncellemek gerçekten hem sıkıcı hem de uzun süren bir iş. Ama dediğinizde haklısınız, eski yazıları düzenli aralıklarla güncellemek gerekiyor. Ben en son tüm site içi linklerimi güncellediğim için tüm yazıları da güncellemiştim.
    Tabii bende çok fazla yayın yok, hepi topu 35 yayın ama yine de uzun sürdü :)

    YanıtlaSil
  3. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet oldukça yorucu bir iş. Benim de bu konuda sizlerden yardım almak adına çoğu yazımı güncellemekle beraber gözden kaçırmış olduğum çalışmayan kodlar veya hatalı olan yazılarımı buradan paylaşmanızı rica ediyorum.

    iyi yayınlar

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.